Referat: Frillesås FF - Viskadalen IBK

Sista matchen för säsongen är äntligen här. En match som vi vann!

Vi har haft problem med att få ihop ett fullt lag även denna säsongen i B-laget, trots att det skulle vara många med i år...
Ett annat lag som också haft problem med att få ihop folk är nystartade Frillesås, dit några av våra gamla spelare har gått (hem) till.

Så även om vi var ytterst få spelare till denna matchen (tot 8 st) så hade inte Frillesås vidare många heller, och en hel del yngre med sig.

Det skulle dock visa sig att det inte behövdes så många spelare då vi hade ett riktigt bra lag med oss, men ingen målvakt... Det löste Marko genom att ställa upp och ställa sig i mål! Vilket gick rätt bra :)

Första perioden blev ändå rätt jämn. Visst det var bara en ploj match men man bör ändå hjälpa målvakten att rädda några skott och returer.
Den första perioden slutade 5-4 till oss.

Sedan var det bara Jarno, Lauren och Kakkas show resten av matchen.
De var inblandade i resterande 7 mål som denna matchen hade att erbjuda (de hade också varit med i de första 5), detta kan att ha att göra med att de aldrig bytte heller ;)

Frillesås grabbar gav upp efter andra perioden då de märkt att de inte hade så stor chans och låg under med 9-4, dock började de försvara bättre eftersom de hade fler spelare kvar på egen planhalva.

Något som var riktigt kul var att vi hade lyckats övertala Rasmus att vara med åter igen, han försvann alldeles för tidigt denna säsongen.

Vi brukar inte ha så mycket publik på våra matcher men ni som ändå varit och tittat på och hejat vill vi tacka så mycket! Det är alltid roligare att spela inför publik :)

Tack alla ni som ställt upp i B-laget under säsongen, framförallt ni som allt varit med och utgjort stommen!
Tack också till er P98:or som velat vara med och testa på att lira på lite högre nivå, utan er så hade det varit tufft!

Tack allihop för denna säsong, vi får se hur det blir nästa år!!!